MirjamDit is Mirjam: empatisch, enthousiast, communicatief
Doelgroep: professionals (m.n. onderwijs en de zorg), 30 plussers, ondernemers
Specialisaties: Zingeving en Zelfvertrouwen, Stress- en burnoutpreventie.

“Ik heb ruim 10 jaar ervaring als coach en Arbeid- en Organisatiepsycholoog, ik ga uit van de kracht dat ieder mens uniek is in zijn groeimogelijkheden.”

Je kunt bij mij terecht met vragen over
Je kunt bij mij terecht met vragen over: ” Je functioneren en ontwikkeling in je loopbaan of op je levenspad. We werken aan factoren die je ontwikkeling kunnen remmen, bv. een gebrekkig zelfvertrouwen, faalangst, slecht met stress om kunnen gaan of moeite hebben met opkomen voor jezelf. We werken ook aan  onderliggende hardnekkige patronen. Ik ga graag in gesprek met je over zingevingsvragen als: wie ben ik? Wat wil ik, waar ligt mijn passie? Hoe kan ik mijn capaciteiten zo goed mogelijk benutten? In welke richting wil ik me ontwikkelen? In hoeverre kan dat bij mijn huidige werkgever, of kan ik bv. beter als zelfstandige verder gaan? Hoe doe ik dat? Ik zoek samen met jou naar antwoorden die bij jou passen. Dat zorgt voor een betere energiebalans, waardoor je je gelukkiger zult voelen.”

Zo werk ik
We werken aan het duidelijk krijgen van jouw vraag en de doelen die jij stelt. Zo praktisch mogelijk, je krijgt handvatten om in beweging te komen. Daardoor komen je doelen binnen bereik. Je houdt zelf de regie. En je leert vaardigheden waarmee je na het coachtraject zelfstandig verder kan.  Waardoor je je optimaal kan blijven ontwikkelen! Daarbij kunnen we werken met methoden als cognitieve gedragstherapie, Socratische gespreksvoering, gedragsexperimenten. En werkvomen als mindfulness, rollenspel, imagninatie-oefeningen.We kiezen de werkvorm die het beste voor je werkt.”

Anderen over Mirjam
“Cliënten en collega’s omschrijven mij als: snel van begrip, invoelend, houdt wel van een geintje, is to-the-point. Cliënten vertellen me regelmatig dat ze door de gesprekken nieuwe perspectieven hebben leren zien. Ze kunnen nu bijvoorbeeld anders omgaan met dingen die ze eerder als remmend ervoeren. Ze kunnen zich verder ontwikkelen.”

Mijn opleidingen en certificeringen

  • HBO Sociaal Cultureel Werk met creatieve middelen
  • Docent Volwasseneneducatie
  • WO Arbeids- en Organisatiepsychologie
  • Psycholoog NIP
  • Cognitief Gedragstherapeut

Terwijl ik Arbeids- en Organisatiepsychologie studeerde, werkte ik in de volwasseneneducatie. Ik vind het ook als coach een uitdaging om mezelf begrijpelijk te maken. Mijn bedoeling is dat de cliënt er zelf direct iets mee kan.

 

U kunt hier een gratis oriëntatiegesprek plannen met Mirjam »